
विधि ः सबैभन्दा पहिले दहीमा चिनी हालेर ठूलो चम्चाको दुई चम्चा पानी हालेर फिट्ने। केरालाई गोलाकार पारी काट्ने, अनारका दानालाई प्लेटमा हाल्ने, आँप र भुईंकटहरलाई स-साना टुक्रा पार्ने। अनारबाहेक सबै फलफूल र दही मिसाउने। त्यसपछि फलफूलका टुक्राको आकार नबिग्रने गरी चलाउँदै मसलाहरू हाल्ने। खाने बेलामा मात्र अनार मिसाउने। लामो समय राख्नुपरे पि|जिङ्ग गर्ने। दसंैमा टन्न मासु एवं चिल्लो खाएपछि यो सलाद खाए मासु तथा चिल्लो पचाउन सजिलो हुन्छ।
No comments:
Post a Comment