Wednesday 22 September 2010

भटमास प|ाई विथ बोइल एग

भटमास प|ाई विथ बोइल एग

कुन्चाङ मोक्तान(मिस टुरिजम)

सामग्री ः ५ वटा उसिनेका अण्डा, २ कप भुटेर बोक्रा फालेको भटमास, एउटा मसिनो गरी काटेको प्याज, एउटा मसिनो पारेर काटेको गोल, मसिनो गरी काटेको हरियो खुर्सानी इच्छाअनुसार

अलिकति अदुवा र लसुन मसिनो गरी काटेको, एउटा कागती, नुन र धूलो खुर्सानी स्वादअनुसार ।

विधि ः उसिनेको अण्डालाई आधा-आधा काटेर प|ाई गर्ने। अर्को एउटा प्यानमा भटमास भुट्ने र बोक्रा छोडाएर आधा-आधा बनाउने। त्यसमा प्याज, गोलभेंडा, अदुवा, लसुन, नुन, खुर्सानी, चाट मसला एवं कागती राखेर मोल्ने। एउटा सफा प्लेटमा अण्डा र भटमासलाई सजाएर स्न्याक्सका रूपमा खाने।

No comments:

Post a Comment